/ En bra utbildning och tre roliga år /

När du väljer att studera på Örnsköldsviks Gymnasium kommer du inte bara få förutsättningarna för framtida studier och en bra grund för kommande yrkesliv. Du kommer även få tre roliga år tillsammans med inspirerande lärare och personal. Vi på gymnasiet jobbar ständigt med att göra din tid på skolan så trygg och utvecklande som möjligt.

/ Om oss /

Örnsköldsviks Gymnasium, ÖGY, är en gymnasieskola som sedan 2006 har haft våra elever och deras utbildning i fokus. Vi arbetar ständigt för att våra elever ska få en så bra grund inför både framtida studier och yrkesliv.

Eftersom vi erbjuder ett stort utbud av program och kurser är det stor chans att du hittar rätt utbildning för dig.

/ Varför välja oss /

När du väljer Örnsköldsviks Gymnasium väljer du en kommunal gymnasieskola, där du som elev är i fokus. Vårt mål är inte bara att du ska lyckas med skolarbetet och genomföra din utbildning utan också ge kompetensen för ditt kommande yrkesliv. Oavsett om du börjar jobba efter studenten eller studerar vidare.

På ÖGY möts du av legitimerade lärare, i miljöer anpassade för dig och din utbildning. Alla våra elever har tillgång till både skolbibliotek, idrottshallar och egen matsal. Under din studietid kommer du få tillgång till vårt elevhälsoteam med kuratorer, speciallärare, skolsköterskor, skolläkare, skolpsykolog, specialpedagogerna samt våra studie- och yrkesvägledare.

Sök